سلام عزيز پسري دارم 2 ساله ، بسيار پرجنب و جوش كه تا نيمه هاي شب نيز بيدار است و بسيار كم خواب است … نيز كم اشتهاست و با خوردن دو سه قاشق غذا از خوردن بقيه غذا امتناع ميكند وزنش 12 كيلو و قدش75 سانت است براي بالا بردن وزن و اطمينان از رشد نرمال چه كنيم ؟ در ضمن مولتي ويتامين و غذاهايي مثل فرني نيز به او ميخورانيم! مخلصتان (..) از (…)
: سلام دوستم . مسائلی که مطرح نمودید در اکثر خانواده ها را درگیر میکند. خوب اول برویم سر وزن و قد طبیعی کودک. برای این منظور سازمان بهداشت جهانی یک نرم افزار رایگان در اختیار مردم گذاشته است. برای دانلود نرم افزار و کتابچه راهنمای مربوطه بر روی لینکهای زیر کلیک کنید. قبل از دانلود این نرم افزار به شما توصیه می کنم که کتابچه راهنمای کاربر، به خصوص شرحی بر نصب و راه اندازی را که به زبان انگلیسی است، مطالعه نمایند.
سازمان بهداشت جهانی — نرم افزار جهت کامپیوتر — نرم افزار جهت مبایل
در مورد خواب کودک خیلی گفته اند و من نیز تعدادی از آنها را میشمارم: ساعت خواب فرزندتان باید در زمان معینی باشد به مرور زمان با نزدیك شدن به ساعت مورد نظر، فرزندتان احساس خواب آلودگی كرده و خواهد خوابید. در صورتی كه كودكان و نوجوانان در هوای آزاد فعالیت های فیزیكی انجام دهند، خیلی بهتر به خواب می روند. با فرا رسیدن زمان خواب برای مدتی فرزندتان را تنها بگذارید تا در آرامش به خواب رود. دقایقی قبل از خواب ، زمان خواب را یادآوری نمائید. پس از دوش گرفتن شبانه در اتاق خواب کتاب داستانی برایش بخوانید و بوسش کرده و شب بخیر بگوئید. همه کودکان وضع روحی مشابه ندارند لذا اگر یك روش جواب نداد، از روش دیگر استفاده نمائید. اگر کودکان در زمان معین نمی خوابند نباید وسایل الكترونیكی مانند كامپیوتر، تلویزیون یا بازی های ویدیویی در اتاق خوابش باشد و بهتر است یک ساعت قبل از خواب بازیهای کامپیوتری نکنند. خوراكی های محركی مانند شكلات چایی و قهوه و امثال آن قبل از خواب مصرف نشود. اگر فرزندتان دوست دارد با چراغ خواب یا اسباب بازی مورد علاقه اش بخواب رود، مانع نشوید. به تختخواب رفتن فرزندتان به عنوان تنبیه بكار نگیرید. اگر فرزندتان سر وقت بخواب رود و بیدار شود تشویقش كنید و به او جایزه بدهید. اگر فرزندتان كابوس های شبانه، ترس و نگرانی به هنگام خواب داشته باشد بهتر است ریشه آنرا بیابید. اگر مدت زمان خواب كودكان بیش از حد طولانی یا بیش از اندازه كوتاه باشد، این موضوع را بایدجدی گرفت و با یك پزشك متخصص كودكان مشورت کرد.
در غذا دادن به فرزندتان صبور باشيد بجاي اجبار ميتوان تعداد دفعات غذا دادن را زیادکنید . به بيماريهاي عفوني و انگلي گوارشی او توجه کنید. فرزندتان رژيم غذايي يکنواخت نداشته باشد و قبل از غذا کمي بازي کند .از غذاهاي مورد علاقه فرزندتان استفاده کنيد و یا بپرسید چه غذایی دوست دارد. غذاهاي مورد نياز او را با غذاهاي مورد علاقهشان مخلوط کنيد . اجازه بدهيد خودش غذا بخورد حتي اگر غذا را به زمين بريزد . خوراکی ها را به اشکال مختلف مورد علاقه فرزندتان تزئين کنيد. در صورتی که غذایش را نخورد مدتی صبر کنيد و در اين مدت چیزی نخورد و بعد غذایش را بدهید اگر باز هم تمايلي به خورکی نداشت غذای دیگری برایش تهیه کنید. اگر فرزندتان یکی یک دونه باشد بعضی اوقات دوستانش را دعوت کنید که با او غذا بخورد.
موفق باشید نظر یادتون نره
نظرات شما عزیزان:
برچسبها:
نوشته شده در یک شنبه 1 بهمن 1391برچسب:, ساعت 19:2 نویسنده مصطفی اسلمی